Nog 2 weken!
Door: Maartje
Blijf op de hoogte en volg Maartje
10 Januari 2009 | Nederland, Weesp
Welkom op mijn India-site. Over twee weken ben ik nu net geland in Chennai, Zuid-India... Er staat me dan na een vliegreis van zo'n twaalf uur nog een ritje van drie uur in de taxi te wachten voordat ik m'n bed kan opzoeken in het guesthouse te Pondicherry...Het komt inmiddels dusdanig dichtbij dat het allemaal heel spannend wordt! Alle belangrijke zaken zijn geregeld; ticket, visum, vaccinaties etc.. Nu nog kijken of ik alles in m'n backpack mee ga krijgen... Maar goed, dat is van later zorg; eerste de komende twee weken nog maar even rustig afscheid nemen en de laatste kleine dingetjes regelen...
Tot snel!
10 Januari 2009 - 18:48
Danielle:
Spannend allemaal hoor!We zullen je gaan missen!
Xx Daantje -
11 Januari 2009 - 07:09
Fred:
Wat ben jij een geweldige WEE-EMMER. (Web-Master).
Je site ziet er erg professioneel uit. Ga je straks dagelijks volgen.
groet Fred -
11 Januari 2009 - 07:52
Rosemarie:
Hoi Maartje, natuurlijk gaan we je volgen. Erg spannend, maar zullen je wel erg missen. X Rosemarie -
11 Januari 2009 - 10:44
Sabine:
Hee Maatie! Vet spannend!! Heel veel plezier alvast! Het wordt vast super gaaf! Ik ga je volgen :) -
12 Januari 2009 - 08:25
Nol:
Wat een leuk idee om zo'n site bij te houden. Ik ga je zeker volgen, want ik ben natuurlijk erg nieuwgierig naar wat je allemaal gaat meemaken. Geniet er van en maak er een fantastische ervaring van! Een fijne reis gewenst. Knuffel, Nol -
13 Januari 2009 - 10:14
Jerry:
Heel erg leuk idee, en ga je absoluut volgen op jouw, en later jullie reis door India. Heel veel succes en plezier. Doe voorzichtig. Dikke kus van Katja, Eva, Daan en mij. -
13 Januari 2009 - 20:44
Mima:
WIJ GAAN JOU MISSEN LIKE HELL!! Echt super leuk dat je gaat maar het begint nu wel spannend dichtbij te komen hoor!!
Xx -
14 Januari 2009 - 19:27
Jorick:
Hey Maartje!
Ook ik wil je via deze weg een hele leerzame, leuke en mooie tijd toewensen! Geniet met volle teugen en we houden de site in de gaten! We zullen je in ieder geval gaan missen hoor!
Dikke zoen!